top of page
  • Daisy

Zwangerschapsshoot

Op 1 december hadden wij een fotoshoot gepland. We wilden graag een aandenken aan de zwangerschap. We hebben hiervoor Viona Wilstra Fotografie gevraagd. Dit was voor ons niet heel ver weg en het leuke was ook wel dat ze een achternicht van mijn man is. Een andere reden om voor haar te kiezen was toch wel dat ze, naar mijn mening altijd hele mooie foto's maakt. Niet alleen voor de zwangerschap, maar ook kinderen en volwassenen.

We hadden de afspraak 's avonds gepland. Vooral omdat mijn man overdag werkt en ik wilde hem erbij hebben. Ik keek er best naar uit. Het was niet mijn eerste fotoshoot, ik heb er wel meer gehad en vind het ook leuk om te doen. Het is wel iedere keer weer wennen omdat je toch weer bij een andere fotograaf staat.

We wisten niet precies waart het was, maar ze zagen ons al staan kijken/voorbij rijden, dus ze zwaaiden dat we voor het juiste huis stonden. Achter in de tuin had ze de studio. We hadden van te voren al gekozen voor de zwarte achtergrond. Eigenlijk was er meteen al een ontspannen sfeer. Viona praat makkelijk, maakt grapjes en is enthousiast, wat zorgt voor een prettige sfeer.

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==

Zowel mijn man als ik staan eigenlijk op alle foto's dan ook lachend. Het ging ook zo makkelijk. Ik had een extra shirt meegenomen en dat bleek verstandig, het zwarte shirt kwam namelijk veel mooier uit(had eerst een wit shirt aan). Viona had genoeg ideeën wat we allemaal konden doen en tussendoor liet ze vaak een paar foto's zien.

Ik voelde me ook genoeg op mijn gemak om ook zonder shirt en bh op de foto te gaan. Had het nog nooit gedaan, maar doordat het prettig voelde en de sfeer zo ontspannen was, vond ik het nu ook prima. Dat het lekker warm in de studio was, hielp natuurlijk ook mee. Zelf hadden we nog een knuffeltje en slofjes meegenomen, en dit wilden we op het laatst nog even doen.

Tegen het einde werd er toch een beetje roet in het eten gegooid doordat ik last kreeg van bandenpijn, dit was nog wel te doen, maar werd daarbij ook, letterlijk, overvallen door duizeligheid, waardoor ik toch even moest zitten. Gelukkig bleef Viona ook met deze onderbreking rustig en ook manlief bleef rustig(had de duizeligheid al eens eerder gehad). Het zakte gelukkig binnen 2 minuten ook weeg weg en we hebben op het einde nog een paar foto's gemaakt.

Hierna zat de tijd er ook al op. Viona zou de foto's bewerken en verwachte het binnen een week te leveren(digitaal). Echter zag ik de volgende ochtend al vier foto's op haar Facebook verschijnen, uiteraard met toestemming van ons, en ik kreeg niet lang daarna ook al een berichtje dat ze eind van de ochtend de foto's al klaar had. Super snel dus en ik kon ook niet wachten. Was wel erg benieuwd en ze zijn ook echt super!

Dus lieve Viona, bedankt!

Facebook Viona: Viona

48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wat had ik nog graag bij me gehad in de vluchttas

Inmiddels is het al bijna een half jaar geleden dat ik ben bevallen van Damian. Een half jaar al?! Ja mensen, echt waar. Kleine man is alweer bijna een half jaar oud. Achteraf zijn er een paar dingen

bottom of page